Вяра: 92-годишната Вена Стоева сe бори за живота си, зверски изпохапана от трите кучета на овчаря Славе от Бадино, снахата Светла от Дупница: За втори път й се случва! Искаме затвор и смърт за зверовете

Светла Стоева

92-годишната Вена Андонова Стоева е с опасност за живота, след като била нападната от три овчарски кучета в с. Бадино, община Дупница. Кучетата са на селския овчар Славе, съобщи снахата на пострадалата Светла Стоева, известна фризьорка в Дупница.

Инцидентът станал около 19 часа в с. Бадино. 92-годишната жена вървяла по улицата, когато внезапно три овчарски кучета, грамадни като магарета, изскочили и връхлетели върху нея. По неофициална информация буквално са изяли част от подбедрицата й. Лицето й също сериозно е пострадало. Двама мъже с голямо усилие успели да прогонят озверелите животни.

Д-Р-Ванцети-Владимиров-obshtinska-big

Жената била незабавно откарана в Спешния център от съседи. Доктор Ванцети Владимиров извърши животоспасяваща операция. Наложило се бабата да остане в болницата. Според източници от болницата жената е с опасност за живота.

Жителите на селото и близките на бабата са категорични, че овчарят трябва да лежи в затвора, а кучетата му да бъдат умъртвени чрез евтаназия.

До болничното легло беше снахата на бабата Светла Стоева. Самата тя не можела да си обясни какво е предизвикало агресията на животните, досега никога не били проявявали такава. Това се случва за втори път на свекърва ми, сподели Стоева.

Снимките:

1 Светла Стоева

2 Д-р Ванцети Владимиров

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене