Скандал във фейса! ПР-тъ на Румен Томов скочи на уволнен заместник кмет: Василиса ти не си прекрасна! Ужасна си!

Седя си и си мисля…, във времето на най-низките човешки страсти агресията и злобата “продават”.

Злобата, която винаги е в особено големи размери в това време е способна да залее всеки креативен отрасъл, поникнал някъде в пространството, пише Пр – ът на Румен Томов – Злата Ризова по повод пост на екс зам кметицата Василиса Павлова. Пространство, наследило липсата на достойнство и етични устои. Устои разбити и пометени от болни амбиции и жажда за власт. Властта, която някои са си усвоили, премерили са я и мислят, че им е по мярка, нищо че нищичко не са дали, за да я притежават. Някой, някога се е излъгал да им гласува доверие, а мизерниците не са го оценили, защото имат криво огледало, което вечно ги ласкае

. ВЧЕРА ЕДИН ВЕЧЕ БИВШ ЗАМЕСТНИК КМЕТ, КОЙТО С НЕКАДЪРНОСТТА СИ ПРИНИЗИ РЕСОРА, КОЙТО И БЕШЕ ПОВЕРЕН, ДА НЕ КАЖА ПОДАРЕН, СЕ “ПОДИГРА” С ДОБРИНАТА И КОРЕКТНОСТТА НА ЧОВЕКА, КОЙТО И ДАДЕ ШАНС ДА СЕ ДОКОСНЕ ДО НЕЩО НЕДОСТИЖИМО ЗА НЕЯ.

И понеже госпожата с кривото огледало не може да си даде сметка за това, което направи, искам да и кажа няколко неща; Василиса ти със себе си се подигра!

И тука политика няма, неотдавна ти и там се …. със 168 гласа в областта! Не Василиса, ти не си прекрасна, ужасна си! А това, което правиш е долно и нечестно, защото за управлението ти имаше какво да се каже, но достойнството човешко на един човек замълча, за да запази твоето достойнство. Намираш ли разликата? Знаеш ли, какво е това? А как се пише “не знам”, “рожденик”, “именик”, къде се пише запетая? Засрами се, жено! Засрами се! И понеже предизборната надпревара започна: – Водете честна битка бе, защо трябва да сте злобни, защо трябва да мразите? Какво ще Ви даде това? Хора, омразата е тежка болест!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене