СДС в Пиринско номинира областния лидер Д. Димитров и Б. Миланов за депутати в общата листа с ГЕРБ

СДС в Пиринско излъчи тримата кандидати за депутати за предстоящите парламентарни избори. Номинираните са областният председател на партията Димитър Димитров, ексдепутатът от Реформаторския блок Борислав Миланов и Мартин Иванов. Тримата кандидати са предложени от общинските структури за депутатската листа в Благоевград и ще бъдат утвърдени на днешния Национален съвет на СДС. Това обясни за „Струма“ областният председател на СДС Димитър Димитров, който също ще участва в заседанието.

Тези кандидати ще участват в обща листа на ГЕРБ и СДС, в случай че бъде сключено споразумение между двете партии за съвместно явяване на изборите. Опцията за самостоятели листи на СДС също не е изключена, но е малко вероятна и по-скоро хипотетична.

Припомняме, че дупничанинът Борислав Миланов беше координатор на СДС за Югозападна България в зората на демокрацията, което бе отчетено като актив за включването му в депутатската листа на Реформаторския блок за Благоевградска област за 43-ото народно събрание през 2014 г. Тогава софийският адвокат Миланов стана депутат, след като водачът на листата ген. Атанас Атанасов от ДСБ влезе като народен представител от столицата.

След рестарта на политическата си кариера Борислав Миланов се зае и с обновяване на общинските организации в Пиринско.

Резултат с изображение за „Борислав Миланов“

Борислав Миланов

Областният лидер на СДС Димитър Димитров е силно разпознаваема фигура за региона, тъй като той беше изпълнителен директор на цигарената фабрика в Благоевград при управлението на ОДС и областен управител през 2014 г. по време на служебното правителство.

БЕТИНА АПОСТОЛОВА

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене