Къде е оставката на БСП – Кресна при положение, че ГЕРБ ги смачка на изборите?

Подочухме, че миналата седмица някой си инж. Петър Петров, който бил партийният ръководител на партия БСП в Кресна, се жарвал пред някоя приятелска медия, че „избирателят наказал БСП и се саморазправял с партията“. Нова новина! БСП – Кресна си имало председател и той се казвал „Петров“. Ние сме медия на десет години, в община Кресна сме много четени, както в цялата област. Миналата седмица чухме за съществуването на „Петров“! Странно нали.

Сети се човека, че имало партия и по изборите „трябвало да се работи“ и вместо да подаде оставката заради катастрофалния резултат в управляваната от него червена община, той искал оставката на Нинова щото „тя била виновна“. Пак ли се налага да повторим драги ни другарю „Петров“, че заради такива световно неизвестни „духове“ като теб партията е на това дередже.

Снизхождението на председателя Нинова, към такива канцеларски плъ…ове като теб, е основната и вина за това положение на партията. Такива председатели по места, като неизвестния „Петров“, които „управляват“ структурата си като полулегални преди 9 септември докараха БСП до състояние на трета политическа сила в държавата. Да, метлата трябва да бъде безпощадна и да се започне с неизвестният „Петров“, който вече стана нарицателно за тотална партийна безстопанственост. Благодарение на доброто управление на кмета на Кресна, благодарение на авторитетът му, градът беше бастион на столетницата, но некадърното партийно ръководство в лицето на неизвестния „Петров“, обърна мача и вече ГЕРБ е на прага да превземе града.

Така че неуважаеми неизвестен „Петров“, виж първо гредата в собственото си око и след това посочвай треската в чуждото. Поеми реална отговорност за резултатите в Кресна и тогава търси подобно нещо от София. А истината всеки социалист я знае – партията не се провали, такива като теб я предадоха и провалиха. И ще си платите за това.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене