Шефката на ДФ „Земеделие” в Пиринско Св. Сотирова запази поста, колегата й в Кюстендил Ив. Кьосев преназначен

Шефката на ДФ „Земеделие” в Пиринско Св. Сотирова запази поста, подготвената смяна на ръководството на областната Разплащателна агенция е замразена засега.

Както „Струма” писа, масова смяна на хора на ръководни постове в ДФЗ бе подготвена и стартира миналия петък, с постовете се разделиха зам. изпълнителният директор на ДФЗ Боряна Алексова и гл. секретар Димитър Стефанов, като местата им заеха съответно Виктория Иванова и Росен Коцев, който до този момент оглавяваше Разплащателната агенция в София област. И докато ръководството в Пиринско оцеля, същият късмет не споходи шефа на Областната дирекция в Кюстендил Иван Кьосев, който, подобно на колежката си от Благоевград, оглави структурата след конкурс през 2016 г.

Запознати с рокадите коментираха, че той бил по работа в централата в София, когато го извикали да му връчат заповед за освобождение от директорския пост. Час по-късно отново бил извикан с нова заповед за назначение като главен специалист, с който пост обаче временно да съвместява и директорската длъжност.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене