Топ Преса позна! Още на 21 януари ви писахме че Злата Ризова ще уволни заместник кметицата на Благоевград!

Само ден след парламентарните избори Василиса Павлова бе освободена от поста си на зам.-кмет по културата в община Благоевград. Тя бе в листата на „Демократична България” за вота. Напрежение срещу нея имаше още от началото на мандата й.

Така и не успя да се сработи с представителите на културните институции в града. Тя е освободена лично от кмета Румен Томов. Мотивите за освобождаването ѝ към момента не са ясни, но не и за читателите на Топ Преса. Още на 21 януари медията на югозапада писа следното:

„Очаквайте скоро следващата “техническа грешка”! Заплата Ризова със своя “екип” интригантки и интересчийки омайват Маруся Томова да “елиминира” Василиса Павлова. Да сте видяли последно време, заместник кметицата на Благоевград да се покаже някъде? Да каже или направи нещо? Топ Преса има основание да смята, че Василиса Прекрасна ще бъде следващият опраскан заместник кмет. “Заразата” Ризова вече в в общината и инфектира здраво и без това изнемощелият екип “Томов”. Злата осъзнава, че заема напълно ялов и ефективен пост. Пост който я направи за посмешище и срам. Цели се Злата да седне на стола на Василиса с разширен ресор култура и социални дейности. Точно това и е казано при “пазарлъка” – ти влез в общината като ПР и полека лека, ще изместим неправилните с наши хора. Злата иска да скочи от 2 на близо 4 бона на месец, а вие си мислите, че от сутрин до вечер тя работи и мисли за вас.“

От Община Благоевград потвърдиха информацията, като категорично подчертаха, че отстраняването на Павлова няма нищо общо с участието ѝ като кандидат за народен представител на приключилите вчера избори. Най-вероятно на стола на Павлова ще седне Пролет Трифонова, която първо бе PR в Общината, а после стана шеф на отдел „Култура“ в Община Благоевград. Ризова доволно е докладвала цялата информация на близка до себе си журналистка, която пише че е първа в информирането. Уви, Топ Преса ви информира близо два месеца преди тях.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене