Сигнал в редакцията на Топ Преса! Какво прави Роза Ламбова като зам. председател на секция при положение че се води дежурна в ДНА?

Питаме големеца и ръководител на ДНА – Митко Пейчев – как така неговата подчинена се води днес дежурна в ДНА и междувременно е заместник председател на изборна секция? Това не е ли противозаконно и ще бъдат ли признати изборните резултати от въпросната секция? 

В редакцията на информационна агенция www.toppresa.com постъпи скигнал срещу жителката на град Гоце Делчев и служител на ДНА в града – Роза Ламбова, която днес съчетава две длъжности и по всяка вероятност ще вземе две заплати за това, напълно в разрез със закона. Оказва че че въпросната женица, която е председател на парламентарно представена до сега партия е служител на ДНА – Гоце Делчев и днес се води дежурна. Успоредно с това тя е заместник председател на изборна секция в града и постоянно координира действията си със своя началник Митко Пейчев. Кой им позволява на тези да бъдат над закона, питаме ние от Топ Преса?

Сигналът е препратен към РИК – Благоевград за вземане на решение и предприемане на действие. Търсим отговор и от Митко Пейчев, който не си вдига телефона. Според българското законодателство, действията им са противозаконни, така че РИК трябва сериозно да се намеси. Най – малкото Ламбова да бъде остранена. А тя ако има марола моментално трябва да подаде оставка.

От същия източник имаме информация, че бележките от машинния вот в същата секция се съхраняват в прозрачен найлонов плик, а не в кутия, както са правилата, решението за това било именно на заместник председателката Ламбова.

Очаквайте продължение…

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене