Имаме новина! Неврокопчанката АЯ е новата Камелия!

Ая е готова за звездна кариера

Протеже на фолкпевицата дебютира с „Короната“, Ками я подкрепя

Руса, страстна и секси – досущ като фолкзвездата Камелия, но с псевдонима Ая. Това е новото лице в музикалния шоубизнес, което се опитва да пробие в тежките за артистите времена.

Александра Койкова е от Гоце Делчев и изгрява с таланта си преди три години в „Гласът на България“. Тогава още плаха и неуверена, Алекс печели още с първото си появяване на сцената фолкпевицата Камелия, която е в журито. Ками веднага взима в отбора си 21-годишната тогава девойка, като казва, че се е влюбила в гласа й, който е „убийствен“.

Девойката блесна преди време в „Гласът“

 

Три години по-късно Камелия не спира да подкрепя Алекс по пътя към музикалната кариера и хубавицата вече може да се похвали с първата си самостоятелна песен с видеоклип. Тя носи провокативното за времето, в което живеем, заглавие „Короната“, но посланието няма общо с пандемията. Очаквано, първата, която подкрепи изгряващата звезда, е Камелия. Русата фолкфурия веднага промотира парчето на протежето си в социалните мрежи и песента на Ая бързо набра популярност.

Камелия подкрепя младите

 

„Благодарна съм на Камелия, че бе първата, която повярва в мен“ – искрено споделя Алекс, която вече се подвизава с артистичния псевдоним Ая.

Камелия, която вече няколко години е част от журито на „Гласът“, неведнъж е признавала, че е готова да подаде ръка на по-младото поколение, ако види желание за работа и талант. Блондинката харесва гласовити девойки с хъс и характер, в които вижда по-младото си Аз.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене