Минка Капитанова официално работи за ГЕРБ! Башев агитира за Мая Манолова!

Нови политически метаморфози в политическата обстановка на община Гърмен. Бившите кметове и депутати в общината, изхвърлени от избирателите, като ненужни вещи усилено се напъват да управляват пак. Този път обаче подкрепяйки някого. 

Бившата кметица на община Гърмен, свалена със завидно недовреие от избирателите на последният проведен местен вод Минка Капитанова, здраво се е впрегнала да работи за ПП ГЕРБ на тези избори. Независимо че беше реабилитирана и подкрепяна в годините от партия ДПС, след това беше издигната за кметица от друга политическа сила, Минка Капитанова е решила да заложи на тези избори на партията на Бойко Борисов. Топ Преса има информация, че тя е влязла в съглашание с кандидат от листата на управляващата ГЕРБ и усилено агитира в негова полза.

По подобен начин стоят нещата и при много пъти бившия Ахмед Башев. Бившият кмет на община Гърмен и бивш народен представител и бивш фактор на партия ДПС в Гърмен, яко се е впрегнал да работи за партията на Мая Манолова. Преди стартът на предизборната кампания тръгна слух че дори Башев ще бъде в листите на „Изправи се БГ – Мутри – Вън“ но тези слухове се оказаха партенка. Сега обаче усилено ни се споделя че хора на Башев ,обикалят родното му село Рибново и агитират за Мая Манолова.

Потърсихме и двете бивши личности на Гърмен за да проверим тази информация, но те отказаха коментар. Явно истината ще излезе след изборите.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене