Мартин Илиев, кандидат за депутат от ПП „ВОЛЯ”: Гласувайте за мен за да премахнем ценовия картел на горивата в Гоце Делчев!

Мартин Илиев е роден през 1978 г. в град Русе, завършил е средново си образование в придунавския град, женен с две деца, живее в град Гоце Делчев от 10 години. Повече от 20 години работи в третичния сектор. Обича да пътува, да майстори различни неща и да предизвиква себе си. Определя себе си като обикновен човек, с будна и чиста съвест. Човек с принципи и активна съвест. Топ Преса покани г-н Илиев, за това интервю впечатлена от фактът, че Мартин Илиев влиза в предиборната битка, като гражданин а не като политик, с лична кауза по един дългогодишен проблем в град Гоце Делчев. 

– Гсподин Илиев, накратко – защо решихте да се включите в битката за новия парламент и то от ПП ВОЛЯ?

–  Защото е крайно време България да се бори за чиста политика. Защото държавата е в колапс след 30-годишно ограбване. Защото имаме нужда от алтернатива, показваща реални резултати.

-Но защо в ПП Воля? 

Защото ПП Воля има ясни цели за доброто съществуване на българите – належаща реформа в здравеопазването с грижа за възрастните хора, защото нашите майки и баби заслужават достойни старини; задължителни промени в образованието, защото децата са нашето бъдеще; премахване на картела на горивата чрез изграждане на бензиностанции със справедливи цени особено в нашия град, където цените са нереални високи;  подкрепа за малкия и среден бизнес, за който в момента е невъзможно да се развива под натиска на монополи, законодателство и обремененост от допълнителни разходи, присъщи за големите фирми, увеличаване раждаемостта в страната и създаване на условия за сигурност за живот в нашата иначе прекрасна родина!!

– Вие подписахте ли договора с Веселин Марешки и каква е неговата цел?

– Разбира се, че го подписах, защото този Договор създава само права на гражданите и не ги обвързва с никакви задължения. За тези, които не са запознати, искам да уточня, че Договорът е абсолютно автентичен документ, подготвен от водещи юристи. Той предвижда конкретен ангажимент на лидера на ПП ВОЛЯ, Веселин Марешки, към българските граждани – в общините, в които Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ получи 10 процента или повече, в срок от две години, той се задължава да осигури изграждането на бензиностанция със справедливи цени до две години от изборния ден. В случай, че изпълнителят не осъществи поетите задължения, той ще дължи на възложителя сума, равняваща се на пропуснатите ползи за четири години, в максимален размер 5000 лева. А г-н Марешки е човек, който държи на думата си и с подписа си, гарантира изпълнението на поетите ангажименти.

– Какви цели си поставяте, ако бъдете избрана за народен представител?

– Основните ми цели ще са свързани с намиране на възможности за съдействие при решаване проблемите на обикновения човек. Ще насоча усилията си да работя за региона, да има работни места, за всички, които искат да печелят честно и достойно парите си, и да подпомогна развитието на малкия и среден бизнес, който да връща младите хора в родния град. Нещо конкретно : Още от сега нека стане ясно и че, основен приоритет за мен ще бъде стана ли народен представител в град Гоце Делчев премахнем ценовия картел на горивата в Гоце Делчев. Както може би усетихте, това е една от причините да вляза в предиборната надпревара.

– Защо хората трябва да гласуват за вас?

– Аз не съм политик! Не се приемам за такъв или поне във формата, в която сме приели да разбираме думата “политик”. Аз съм българин, човек, част от този град – всички тези, които с труда и уменията си градим и развиваме тази държава. Тези, които с години се борим за по-добри условия за работа и живот, за качествено здравеопазване, образование, за бъдещето на децата си… За спокойствие и сигурност! И аз като всички хора дълги години участвах с доверието си на избори, разчитайки, че така наречените политици ще изпълнят целите и мечтите ми. Години надежди и обещания, а накрая – нищо! Не останах доволен! Но реших да продължа да се боря. Аз от години водя личната си битка с монополите, с това ние, обикновените хора, да плащаме с труда си за лукса на тези, които ни управляват. Тези, които ни лъжат, че работят за нас и за децата ни. Време е да сложим край на тази лъжа и да им вземем властта от ръцете. Време е ние, работещите, обикновените хора, да определяме правилата и условията за живот. Крайно време е да покажем ВОЛЯ за промяна! Заедно! Подкрепете ме заедно да градим бъдещето си! Като екип. Граждански екип! Гласувайте за мен с бюлетина 24, преференция 114!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене