Ахмед Башев влезе в пътя: ДПС се бори за 4500 гласа в община Гърмен

Бившият кмет на община Гърмен Ахмед Башев продължава да работи с пълна сила за своята кауза – партия ДПС. Целта на ексдепутата е да се постигне максимално добър резултат на предстоящите парламентарни избори на 26 март.

„Единственото изключение от срещите ми с партийния актив и симпатизанти бе празникът, който организирах за над 50 жени на 8 март в читалището на село Рибново. За организацията ми помогна женското дружество на ДПС”, призна Башев.

Той непрекъснато обикаля населените места в община Гърмен за срещи с избиратели. Ахмед Башев събра в село Огняново повече от 120 човека – бивши и настоящи кметове на села, общински съветници, председатели на ДПС и младежки лидери, активисти на партията от всички села на община Гърмен. Всички те дискутираха предстоящите парламентарни избори.

„Аз и председателят на Общинсикя съвет на ДПС в община Гърмен – Мустафа Геров, успяхме да надъхаме всички за активна работа по време на предизборната кампания. Бяха поставени задачи за всеки предизборен щаб, на всяко населено място, за да се достигнат резултатите, които съм имал на местни избори – почти 4500 гласа”, заяви бившият депутат.

Той вярва в победата на вота, тъй като всички присъстващи категорично заявили подкрепата си за ДПС и за водача на листата за народни представители – Делян Пеевски. Прието бе да се гласува за кандидатите на ДПС така, както са подредени от Централния предизборен щаб и председателя на партията, за да не се получава недоверие между кандидатите и нелоялна конкуренция между тях. И за да няма недействителни и объркани бюлетини, както и стриктно да се спазват решенията на партийното ръководство.

„Тази среща ме зареди с още повече ентусиазъм и увереност в добрите резултати на изборите на ДПС в община Гърмен. Причината – видях в очите на хората, че вярват на партията, че за тях няма никакво колебание за кого ще гласуват”, коментира Ахмед Башев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене