Осигурени са 910 хил. лв. от националния бюджет за укрепване на опасни свлачища в с. Левуново

Със свое постановление Министерски съвет отпусна 910 хил. лв. за спиране на свлачищните процеси в с. Левуново. Месец след това решение общинският координатор на ПП ГЕРБ и

Стоян Стоев беше на място в селото и разговаря с местните хора за проблемите на населеното място и възможностите за бъдеща подкрепа.

 

В периода, когато всички обещават, вие идвате при нас с вече готови решения, коментираха жители на Левуново. Стоян Стоев отговори, че винаги нуждите в населените места са повече от възможностите. „Зная, че не можем да решим всички проблеми в следващите четири години. Затова няма и да го обещавам. Но ще работя за използване на всяка възможност за подкрепа на отделните населени места и на общината в цялост“, подчерта кандидатът на ГЕРБ – СДС от Сандански.

 

Припомняме, че дъждовете през зимните месеци увеличиха водосбора в селото, който опасно подкопава най-близките къщи. С цел намирането на бързо и устойчиво решение правителството отпусна целево финансиране, в това число за изграждане на подпорна стена, с която да се спрат свлачищните процеси и да се обезопасят домовете на хората.

*Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене