Росен Георгиев – областен координатор на НФСБ – Благоевград: Честит празник, приятели! На 15 март отбелязваме Световния ден на потребителите

Честит празник, приятели!
Днес отново имаме повод за поздрав. На 15 март отбелязваме Световния ден на потребителите. Всички ние сме потребители и всеки един от нас като потребител има право на информация, на неподвеждаща реклама и безопасност. Разбира се – право на договори без неравноправни клаузи, право на избор и право всеки да бъде чут.
Искам да Ви уверя, че стоя твърдо на позициите си за отстояване на тези граждански права. Знаете, първостепенна задача на коалицията „ВОЛЯ – НФСБ“ е повишаване доходите на хората и осигуряване на добър стандарт на живот. Има възможности и ние знаем как минималната пенсия да достигне 500 лева, справедливо да сe увеличат и останалите. Ще осигурим безплатни лекарства за ученици и за пенсионери над 65 години. Ще работим за справедливи цени на горивата. Ще подкрепим малкия и средния бизнес, като намалим административната и данъчната тежест. Ще вдигнем прага за регистрация по ДДС на 100 000 лева и ще въведем електронното управление. Готови сме да бъдем преграда пред лобистките закони, решени сме на борба с монополите, корупцията и престъпността!

#ГласувайтеМиЗадачи с номер 2️⃣4️⃣ от интегралната бюлетина и преференция 1️⃣0️⃣4️⃣

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене