Стефан Апостолов с нова кауза – ще помага на двойки, които опитват да станат родители чрез донорство

Четири години след парламентарните избори за съставянето на 44-то Народно събрание, кандидатът за народен представител от гражданската квота на ПП ГЕРБ Стефан Апостолов отчете в профила си във „Фейсбук” резултатите от дарителските му кампании, свързани с поетото от него обещание, а именно да дарява половината от своята депутатска заплата за двойки с репродуктивни проблеми.

„Днес, с чисто сърце и високо вдигната глава заставам пред Вас, за да Ви кажа, че за тези четири години успях да помогна на десетки български семейства от Община Симитли, Област Благоевград, а и от много други общини и области в България, да сбъднат най-съкровената си мечта, а именно да бъдат родители. Едно от тези деца е и малкият Стефан, който родителите му избраха да кръстят на мен в знак на признателност към помощта, която им оказах”, казва Стефан Апостолов и допълва, че отделно от това е помогнал на не малко хора в нужда, застигнати от тежка болест или изпаднали в затруднение. „За мен да помагаш на ближния е най-висша ценност, в която възпитавам и своя син, така, както аз съм бил възпитан от родители си!”, категоричен е той.

„Съзнавам, че има още много какво да направя и със сигурност има още много хора, които имат нужда от подкрепа, затова мога да обещая, че ще продължавам да помагам и да спазвам обещанията си! Ако ми гласувате доверие и имам възможността да Ви  представлявам в следващия парламент, то обещавам да продължа да помагам, като този път ще насоча сили и средства към подпомагане на семейства, които опитват да станат родители чрез донорство!”, обяви кандидатът за народен представител Стефан Апостолов.

И тъй като ние вярваме, че в Симитли сме много и сме силни, и тъй като ние сме убедени в това, че Стефан Апостолов спазва своите обещания, Ви приканваме да го подкрепите, като на 4 април дадете гласът си за него!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене