ПП ГЕРБ – Община Благоевград: ОТ ХРАМА И ЗАЕДНО ПО ПЪТЯ КЪМ ДОВЕРИЕТО НА ХОРАТА

На Неделя Месопустна, ден преди Неделята на всеопрощението, ръководството, общинските съветници и част от кандидатите за народни представители от общинската организация на ПП ГЕРБ – Община Благоевград , присъстваха на неделната служба в централния храм „ Св. Богородица“ в Благоевград.
Специален водосвет – за здраве и благодат на жителите на община Благоевград, както и за успех на предизборната кампания на ПП ГЕРБ – община Благоевград извърши свещеник от епархията.
Всички запалиха свещичка и си простиха взаимно така, както повелява традицията.
Разчупи се питка и се благослови кампанията с наричане – да е посветена на любовта към човека така, както Неделята Месопустна е посветена на любовта.
„Щастлива съм, че стартираме предизборната кампания на общинската организация на ПП ГЕРБ в навечерието на толкова съкровени и семейни дни каквито са дните на Прошки. Няма по – добра дума и действие от взаимното опрощение. – сподели инж. Росица Димитрова, ръководител на общинската организация на ПП ГЕРБ – община Благоевград. – Да си простим и да обичаме всеки Човек, и сторим за него Добро.“
Припомняме, че в листата на ПП ГЕРБ за народни представители са силни и отговорни личности, водени от министъра на транспорта Росен Желязков, второ място е отделено за Ивайло Златанов от Благоевград– ръководител на Регионално управление на образованието, който в изключително труден период на пандемия „изправи“ образованието в цялата област. Другите достойни представители на общинската структура са Илиян Георгиев, Йордан Андонов, Николай Михайлов и Александър Петков.
Цялата листа на ПП ГЕРБ за народни представители е съставена от личности, които милеят за нашия край.
На добър час към доверието на избирателите!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене