Атрактивен футболен турнир организираха БСП – младежи в Гоце Делчев /ВИДЕО/

При изключително голям интерес, приключи вчера футболният турнир на малки врати който бе организиран от младежката секция на БСП – младежи, гр. Гоце Делчев. Над 100 аматьор-футболисти от общината изявиха желание да се включат за участие в турнира. От тях бяха сформирани 16 отбора с по 6 играчи (5+1).

Турнирът се проведе в продължение на три дни на прекрасния терен на с. Мосомище. Да играят полуфиналните мачове се класираха отборите на „Буйна Места“ с. Мосомище, срещу „Ореляк“, с. Лъжница и „Далас Юнайтед“ /ГД/ срещу „GSM One”/GD/  Победители в срещата между отборите на Мосомище и Лъжница са момчетата на Мосомище с резултат 5:2 а „Далас Юнайтед“ победи „DSM One” с резултат 2:7.

Това оформи финала за класиране на трето и четвърто място между „Ореляк“ и „Далас Юнайтед“ където „Ореляк“ победи с впечатляващият резултат 10:5. Според постигнатите резултати обаче на директният финал се срещнаха „Буйна Места“/Мосомоще/ и „GSM One”/ГД/. Отборът на Гоце Делчев за малко не можа да удържи напорът на буйните момчета на Мосомище които извоюваха победа с 3:2 и заслужено грабнаха шампионската купа и златните медали на турнира. Те бяха официално връчени от депутатът на БСП в НС от Гоце Делчев, Богдан Боцев. Отборът на „DSM One” получи вице-шампионските, сребърни медали, а отборът „Ореляк“ на с. Лъжница“ са закичи с бронзовите медали за извоюваното трето място в турнира.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене