Силен ГЕРБ тръгва за нова победа! Листа с победители, мотивирани до краен предел! Благоевград с шанс да има депутат от гражданската квота

Местната листа с кандидат-депутати на ГЕРБ от Благоевград е изключително силна и конкуретна. Точно това дава довод де се смята,че ще завземат доста места в бъдещия парламент. Всички в листата са изключително мотивирани, професионалисти и вярват, че ще постигнат голям успех.

Областният координатор на ГЕРБ – Благоевград Андрей Новаков днес на обяд регистрира в РИК листата с кандидатите за народни представители, която е съставена от 22-ма души.

„Нашата листа е по-добра, с уважение към всички колеги „, коментира Новаков пред журналисти и подробно разясни кои имена са включени в нея.

Втори в листата е шефът на РУО-Благоевград Ивайло Златанов, който е и общински съветник и председател на Комисията по образование култура и вероизповедания.

Трето, четвърто и пето място са настоящите депутати Георги Динев от Петрич, д-р Емил Тончев от Разлог, и Александър Мацурев от Банско.

На шесто място е председателят на ГЕРБ Сандански Стоян Стоев, седмото място е определено за коалиционен партньор от СДС, което ще бъде взето от бившият син депутат, юристът Борислав Миланов, на осмо място е директорът на НОИ- Благоевград Илиян Георгиев, на девето място е Никола Джингаров, ръководител на ГЕРБ в Гоце Делчев, а на десето- Денис Шингов от Гърмен. На последно 22-ро място е депутатът Стефан Апостолов от Симитли.

От гражданската квота е включен бизнесменът Димитър Урдев, който е опитен политик, експерт по икономика.

Водач на листата на ГЕРБ в 1-ви МИР – Благоевград ще бъде министърът на транспорта Росен Желязков. Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди имената, включени в листите с кандидати за народни представители.

Любопитно е,че са отпаднали от листата емблематични имена като това на сегашния депутат Даниела Савеклиева и лидерът на ГЕРБ-Благоевград Росица Димитрова.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене