ВМРО се регистрира в Благоевград

Водач на листата на патриотите е заместник-председателят на партията Ангел Джамбазки. Зад него застават Стоян Божинов, който и в момента е народен представител и Иван Стоянов, заместник областен управител на Благоевград и председател на общинската структура на воеводите в града.

Един от най-доказаните адвокати в областта Иван Чолаков от Сандански застава на четвърто място в листата на ВМРО в Благоевград.

Като част от гражданската квота се включва и полк. Калин Грънчаров – член на общинското ръководство на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва (СОСЗР).

Част от екипа на ВМРО в област Благоевград са и двама лекари, специалисти в своята област – д-р Андрей Янакиев – началник Отделение образна диагностика и заместник-управител на борда на директорите на МБАЛ Благоевград и д-р Светослава Коцева – специалист по стоматология и член на Български зъболекарски съюз.

Директорът на Военен клуб – Благоевград и макроикономист Станимир Радулов и Мариана Пашова, която ще бъде кандидат в град Петрич, също намират място сред кандидатите за народни представители. По традиция ВМРО дава глас и на младите хора, които имат своите представители в листата – Александър Заимов от община Сатовча, Любомира Дончева и Константин Стаев от Сандански, Стефан Шербетов от Гоце Делчев.

Екипът, с който партията тръгва в битката за парламентарните избори в област Благоевград, е съставен от хора, доказали своя патриотизъм, с отчетлива гражданска позиция и изграден професионализъм през годините.

Листата беше регистрирана от двамата водачи на ВМРО – Ангел Джамбазки и Стоян Божинов, както и от Мариана Пашова. Те подариха на членовете и сътрудниците на РИК мартеници и български знамена по случай Баба Марта и предстоящия национален празник на Република България.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене