Благодатна и изпълнена с много нови награди поредна успешна седмица за СУ „Н.Вапцаров“ в Хадоидимово

Приключи още една наситена със събития и награди седмица за учениците на СУ „Никола Вапцаров“ – Хаджидимово.

През нея се проведоха три много важни мероприятия, в които се включиха учениците от цялото училище. Наред с това ученици от СУ „Никола Вапцаров“ получиха награди от завоювани призови места в редица конкурси. Директора на училището – г-жа Вангелия Петрелийска връчи наградите от следните конкурси на учениците:

Конкурс за творческо писане на тема “На другия ден след COVID 19”, организиран от I ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – гр. Гоце Делчев съвместно с РУО – Благоевград, излъчи следните победители от СУ „Никола Вапцаров“:

Първо място са Георги Спахиев – 12. Клас

Второ място за Анелия Спахиева – 7. клас, Илиана Влахова – 6. клас, Наталия Таранинова – 10. клас и Милка Воденичарова – 12. клас (различни възрастови групи). Награда имаше и за техния консултант Заприна Глушкова. Тя благодари от стената си във фейсбук на ръководството на I ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – гр. Гоце Делчев за оценката им към нея и нейните ученици.

Госпожа Петрелийска връчи и наградите, получени от ОП „Младежки център“ – Хасково от организирания от тях Национален конкурс в чест на Апостола на свободата Васил Левски на тема „Завещано от Апостола“. Наградите бяха отново за:

Второ място за Георги Спахиев – 12. клас

Трето място за Анелия Мандажиева – 6. Клас

И поощрения за Милка Воденичарова – 12. клас, Анелия Спахиева – 7. клас и Наталия Таранинова – 10. клас.

В следващите два дни – четвъртък и петък, пък техният консултант старши учител по БЕЛ Заприна Глушкова получи наградите за още два конкурса посветени на Апостола. Те бяха от Национален конкурс посветен на личността и делото на Апостола на тема: “Левски – чистият извор на самочувствие”. В него победители бяха:

Втора награда отново за Георги Спахиев – 12. клас

Трета награда за Анелия Мандажиева и поощрение за Милка Воденичарова – 12. клас.

Учениците на Глушкова за първи път участваха и в Национален конкурс за Апостола, организиран от НЧ „Светлина – 1924“ и записаха и тук престиж, както следва:

Първа възрастова група:

Първо място за Анелия Спахиева – 7. клас

Трето място за Анелия Мандажиева – 6. клас

Втора възрастова група:

Първо място за Георги Спахиев – 12. клас

Второ място за Милка Воденичарова – 12. клас

и трето място Наталия Таранинова – 10. клас.

Пресветлата личност на Апостола донесе грандиозен успех на учениците, консултирани от Глушкова. Тя съобщи на стената си, че са в очакване на още резултати и се надяват и там да имат награди.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене