Строителен бос засипа с отпадъци международен път

Собственик на ресторантски комплекс засне камион на строителен бос, който изхвърля тонове строителни отпадъци на пътя към Гърция.

Стоян Янев, съдържател на комплекс „Кашлака“ край Гоце Делчев, е удрян с дървена тояга и юмруци от синовете на предприемача Тодор Герайков. Янев публикува клипове в социалната мрежа. Сезира полицията и Общината.

„Видях камиона на Герайков. Заснех как изсипват от камиона строителни отпадъци край пътя, близо до заведението ми. Синовете на Тодор ме заплашиха, псуваха и ме удариха с дърво и юмруци. Веднага пуснах жалба до институциите. Очаквам бързата им намеса. Записите съм предал като доказателство за извършеното престъпление от Герайков“, коментира за Еновина Стоян Янев.

Справка в Търговския регистър сочи, че Тодор Герайков е собственик на две фирми. Едната е ЕТ „Тодор Герайков“, втората е ЕООД „Топлика 08“. Регистрирани са в гоцеделчевското село Мосомище.

Дружествата на нарушителя са с предмет на дейност строителство, проектиране, ремонт, модернизация и реконструкция на промишлени и жилищни сгради и други строителни обекти в страната и чужбина. Извършват услуги със строителна техника, проектиране, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем, комисионни, спедиционни и превозни сделки, превоз на пътници и товари в страната и чужбина.

Строителен бос засипа с отпадъци международен път Строителен бос засипа с отпадъци международен път Строителен бос засипа с отпадъци международен път

enovina.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене