Повече от 40 служители и работници от фирмата на бизнесдамата Зайра Ибишева от Сатовча се ваксинираха

Повече от 40 служители и работници от фирмата на бизнесдамата Зайра Ибишева от Сатовча се ваксинираха, 24 часа по- късно съобщават, че всичко е минало добре и няма притеснителни и странични ефекти

Вчера при отлична организация и спазване на противоепидемичните мерки, повече от 40 служители и работници от фирмата на бизнесдамата Зайра Ибишева от Сатовча бяха ваксинирани. Манипулациите бяха извършени в предварително дезинфекциран и оборудван с всичко необходимо кабинет на фирмата, която работи предимно за износ.

24 часа след поставените ваксини, репортер на Топ Преса попита как се чувстват ваксинираните и има ли странични  ефекти след иглата?

„Всички се чувстваме добре, от сутринта приятели и началници от чужбина се интересуват за състоянието ни. Няма странични ефекти и наистина искам да използвам случая, за да Благодаря на екипа за професионалната работа!

Да се предпазим от вируса и да продължим нормално и спокойно живота си!, заяви г-жа Ибишева, която през днешният ден също следеше състоянието на своите служители и работници след ваксината.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене