Обявиха за продан бившата база на „Хидрострой“ в Гоце Делчев! Искат и 250 000 лева!

Бившата база на „Хидрострой“ в град Гоце Делчев, намираща се в квартал „12 конгрес“, е обявена за продан. Собственикът и иска от бъдещите си клиенти сумата от 250 000 лева! Имотът е обявен като парцел а информацията, която е дадена е следната: 

“ Продава се парцел в град Гоце Делчев с площ от 5000кв.м. и няколко застроени сгради в пределите му. Имотът е с достъп до асфалтов път, налични са и партиди ток и ВиК.
Подходящ е както за жилищно, така и за промишлено строителство. “

Преди време имотът беше купен от предприемчив бизнесмен, който имаше намерение да развие прозводство и жилищно строителство. Явно кризата и натискът от кредитори обаче го пречупила и сега теренът, който беше собственост на бившето държавно предприятие „Хидрострой“ е обявен за продан. Мястото наистина е атрактивно за жилищно или промищлено строителство, но за да се развие в пълния му капацитет, трябва наистина корпоративен инвеститор, който да вложи минимум няколко милиона лева в него, дават мнение експерти пред Топ Преса. А такива инвеститори в град Гоце Делчев се броят на пръсти. Явно сегашният собственик, просто е надскочил себе си.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене