ДПС Югозапад утвърждава кандидатурите за народни представители сега в Гоце Делчев!

В момета се провежда конференция на партия ДПС в град Гоце Делчев. Основната тема е утвърждаване кандидатурите за народни представители от 1 МИР – Блгагоевград, които ще бъдат предложени за утвърждаване и пред Националния съвет на партята. 

Предварителната информация е че по всяка вероятност ще има изненади при предлагане на местните играчи. Много хора които се смятаха за сигурни в листите, изненадващо мчогат да отпаднат, коментира за Топ Преса вътрешен човек от партията.

Изненадата е че доста структури по места не са припознали за бъдещ мандат някои от действащите народни представители. Нещо повече имало е критики към някои от тях, че в рамките на целия мандат не са направили нищо съществено…

Две са сигурните имена които партия ДПС предпочита за своята листа, това са председателят на партията г-н Мустафа Карадайъ и г-н Делян Пеевски, който за последният мандат направи много за района. Помогна с много дарения по време на пандемията и спомогна за реализирането на ключови проекти за развитието на областта като цяло. В негово лице повечето членове и симпатизанти на ДПС а не само, виждат дейният и резултатен народен представител и според тях той трябва отново да бъде водач на листата.

Следим темата, очаквайте развитието след приключване на конференцията.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене