Атанас Камбитов – Областен координатор на ПП “Републиканци за България”: До всички местни “медии” и представители на Общинска администрация, които се упражняват върху договора за изграждане на видеонаблюдението…

До всички местни “медии” и представители на Общинска администрация, които се упражняват върху договора за изграждане на видеонаблюдението, само ще кажа, че договорът с Общината е за изграждане на поетапно видеонаблюдение. Първият етап обхваща ЦГЧ и част от парковете. Вторият касае парковете и крайните квартали, а третият включва селата. Така че да слушаме пак оправдания – кой и защо не си е свършил работата, вече е малко в повече….
Така нареченият Smart City (Умен град) е изграден частично и в други градове, но в Благоевград е с най-големи мащаби. Изпълнител е VIVACOM, така че , ако от Общинска администрация имат някакви претенции, да бъдат така добри първо да говорят с изпълнителя и второ да си свършат работата.
P.S. Дотогава, както препоръчва зам.-кметът по „Обществен ред, сигурност и спорт“, родителите да си държат децата за ръце.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене