ТЪРСЯТ СЕ ШАРАНИ! „Лечителката“ от Крибул пусна „лекувити“ камъни за 120 лева! ГРАБИ НАРОДЕ!

Ние от Топ Преса сме по благородни! За разлика от Мартин Карбовски ние правим безплатна реклама на местните лечители, гуруте, ходжи, знахари и баячки… Ето, наши читатели ни алармираха, че предприемчивото семейство Земеделски от село Крибул известно с прозвището „Шаманите“ е решило да бори Covid кризата с нова окултна дейност.

Сина на бабата с новия си Хамър

Сина на бабата с новия си Хамър

Понеже „шараните“ да се лекуват с бръщолевенето на баба Юлия и транспротните услуги на сина и с новия „Хамър“, до камъка в местността „Скрибина“ свършиха тотално, а и ситуацията с Covid -19, като цяло удари туризма и желаещите да пътуват, семейство Земеделски измисли начин, как да хвърлят въдицата за нови „шарани“ и повече пари. В сайтовете за безплатни обяви в сектор „Алтернативна медицина„, въпросните местни селски тарикати са пуснали обява през която продават „Лековит камък от Крибул!“ за скромната сума от 120 лева. Ето и пълният текст на обявата : „Можете да поръчате лекувит камък от светилището ”Скрибина” от Крибул. Камъта е опят със специална молитва от лечителката баба Юлия. За повече информация моля обадете се на посочения телефон долу.“ Текста е публикуван без редакторска намеса. Телефонът който е даден за връзка е :098 887 6222.

Идеята е видимо проста. Ако са останали наивници и безнадеджни хора, които още да вярват в „чудесата“ на една баба от Крибул да звънят и да си поръчват чакъл с мъниста от нея за 120 лева и да вярват, че този чакъл ще ги лекува или пази. Важното е едно, сина на бабата да може да си поддържа новия „Хамър“, купен с парите на болните и сакатите тръгнали с надежда към светилището но не получили никакъв ефект.

Къде си Кърбовски да ги видиш! В името на общите ви отношения, господин Карбовски, сподели линк към обявата в твоите фейсбук групи. Все пак си ял бял хлаб от трапезата на Земеделски. Ризбира се няма, кой да съди или наказва подобна мерзост. Докато има балъци ще има и тарикати, казваме ние от Топ Преса, а за рекламата Иван Земеделски ще почерпи по една супа за 5 лева в ресторанта си.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене