3 катастрофи през изминалите почивни дни на територията на област Благоевград

На 12.02.2016г. около 19:05 часа на ул.”Климент Охридски” в гр.Благоевград, товарен автомобил „Рено Канго” с 20-годишен водач от гр.Благоевград, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на лява крива навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в движещ се по нея лек автомобил „Мерцедес”. Вследствие на инцидента, 11-годишно момиче от гр.Благоевград, пътуващо в лекия автомобил, е настанено за наблюдение в МБАЛ-Благоевград без наранявания, но с оплакване от болка в областта на челото и корема.

На 14.02.2016г. около 18:15 часа с.Долно Българчево, общ.Благоевград, лек автомобил „Фолксваген Голф” с 27-годишен водач от гр.Благоевград, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост в посока от с.Долно Българчево към с.Бело поле, излиза в ляво от пътя, удря се в скат, връща се на платното за движение, излиза в дясно от пътя , преобръща се и пада в дере. Пострадал е водачът на автомобила, който е настанен за лечение в МБАЛ-Благоевград, без опасност за живота.

На 14.02.2016г. около 21:30 часа на пътя между с.Места и разклона за с.Буково, общ.Гоце Делчев, лек автомобил „БМВ” с 32-годишен водач от с.Буково, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, излиза в дясно на платното за движение, удря се в крайпътна мантинела и се преобръща. В резултат на инцидента, с охлузна рана главата, е пострадал водачът на автомобила, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене