Топ Преса: Злата Ризова сведе длъжността общински ПР до личен кметски ПОМИЯР!

И ето къс по къс истината лъсва! Ето защо Маруся Томова и компания си „купиха“ Злата Ризова с парите на благоевградските данъкоплатци. Това ли е била идеята на длъжността маркирана зад абривиатурата ПР? Един от опонентните на полукмета Румен Томов скочи и Маруся насъска Злата за си оправдае шибаната заплата.

И то не с аргументи, а директни ЛИЧНИ плювни. Злата надълго и нашироко лее помия срещу Росен Георгиев, щото видите ли продавал кюфтета без да пуска касови бележки, а е нъплно сляпа и няма за милионите прахосани от шефа и. За простите назначения на Маруся Томова за които общината е осъдена и ще плаща с хиляди, за непремерените харчове, действия и злоупотреби… За Паскалев!

Това са теми ТАБУ за Злата. Твърди че се ползва от истината… ами добре бе Злата ти не беше ли в партия Лидер на олигарха Ковачки – беше! Беше ли рамо до рамо с Мамакажа в политиката – беше! Плюеше ли Томов месеци наред, наричайки го „жалко човече“ – плюеше го! Ето ти истинита, Злата. Ама тази от другата страна – потулена от теб, Маруся и приятелчетата ти в общината. Лей помия сега, по жената на Росен, по кюфтетата, по дюнерите, за това, че бил кмет и имал фирма… Супер, Браво! Днес това за теб е едно „голяма работа че Томов имал фирма“ но само преди година и половина ти и лично ти Злата обясняваше пред медиите, че да си кмет и да имаш фирма е повече от престъпление и дори трябва арест за това. Лей помия Злата! За това ти плащат голямата заплата! Щастливи сме че най -сетне осветли истинското значение на абривиатурата общински ПР.

Значението е просто – ПОМИЯР.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене