Чуждестранни футболисти подсилиха „Марек“

Само седмица след началото на подготовката си „Марек“ си припомни най-добрите години в своето съществуване

Става дума за времето, в което имаше и чужденци, които ритаха в „А“ група с екипа на тима. Става дума за това, че отборът поднови зимната си подготовка тази седмица със занимание на стадион „Бончук“, след като на него акостира екзотично трио футболисти от странство.

Както стана модерно напоследък в клубовете от югозападния регион те са от нашумялата напоследък мексиканска школа „Фут бико“. Двама от новите в тима от Дупница е именно от страната на сомбрерата – 24-годишният Кристиян Мартинез, който е полузащитник и 22-годишния Анхел Робрес, който е с американски паспорт и също е полузащитник. те тренираха заедно с друг не по-малко екзотичен играч в лицето на Еди Кулор пропусна заниманието, който е на 22-години и е с полски паспорт.

Тримата играчи от школата „Фут Бико“ и бяха придружавани от мениджъра Яна Първанова. Най-вероятно новите играчи ще участват и в контролата с „Велбъжд“, тази сряда в София, след като не можа да бъде намерен подходящ терен за провеждане на някой от стадионите в региона.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене