Масово се разпродават имоти на село Попови ливади!

Ще има ли тотален отлив за инвестиции на територията на курортното село Попови ливади? Проверка на Топ Преса в сайтовете за продажба на недвижими имоти удостовери, че само от началото на годината има обявени шест ключови имота за продан. Някои от тях с готови проекти за строителство. 

Месеци преди това има още доста. Очеизваждаща е тенденцията, че хора с намерение да инвестират там са се отказали от това си намереие и сега продават предимно парцели и закупени ниви на територията на Папаз чаир. Не са малко и пустеещите вили и вилички, някои от които обявен исъщо за продан. Според експерти основна причина за това е кризистната 2020 година, която обърка плановете на доста хора с намерение да инвестират. Според други селото отдавна се е изгубило в идеята да се развие като куруртно място.

Трети са на мнение, че село Попови ливади не случи на инвеститори през годините.  Построиха се няколко хотелчета и къщи за гости, които обаче не работят както трябва. Ангажираността им е под критичния мининум, коментират познавачи, които са на мнение, че за Попови ливади бъдещето е скромна вилна зона но не и развит куррорт за планинска почивка. Дано не са прави!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене