Потресаващо видео! Бият психично болен в Хвостяне за кеф!Селото мълчи страх ги е от побойника! +18

Побойник и Племенник на Ходжата Орахан Арабаджиев.

Побойник и Племенник на Ходжата Орхан Арабаджиев.

Следващата история не е за хора със слаби сърца и проблеми с нервите! Видеото е забранено за лица под 18 години, макар и героят на днешната ни история да не е навършил пълнолетие. В редакцията на Топ Преса, постъпи сигнал от жители на гърменското село Хвастяне, заради потресаващ случай – непълнолетен бие психично болно момче за кеф и дори парадира с това и се кефи, че няма възрастта полицията да го преследва. 

А този е Зия Агуш Който гледа отсрани е не помага. Свидетел прякна Боя.

А този е Зия Агуш Който гледа отсрани е не помага Свидетел Пряк на Боя.

Ходжата на село Хвостяне, прочул се с това, че участва в масовото правене на магии преди време, свързани с тогавашният депутат Димитър Гамишев и много хора от региона, стана жертва на вендета и серия заплахи заради този случай. Както Топ Преса писа скандалния ходжа си сложи охранителни камери. Припомняме случая тук.  Повече от година след този случай, същите камери заснели клип, как племенникът на ходжата Орхан Арабаджиев бие психично болния  Али Мусов от селото и същия се хвали по района какъв б

Али Мусов - жертвата на побоя!

Али Мусов – жертвата на побоя!

абаит е. Същият е непълнолетен известен в селото кат обурно момче. Само преди месец името му беше замесено, в скандален случай. Според наши източници, на изборите след балотажа за кмет на община Гърмен срязаха гумите на сина на лидера на ДПС  – Халит Али. Основната версия  по която се работи е, че Орхан е срязал гумите. Сега битото момче Али Мусов, се оплаква в селото от този млад нехранимайко, но никой не иска да вземе отношение щото бил „злобен и отмъстителен“. Свидетел на побоя, който се вижда на видеото е Зия Агуш, връстник на побойника, който обаче е инструктиран да мълчи. Топ Преса настоява за щателно разследване на този сигнал от страна на институциите. В настоящата допуска сме публикували, цялата информация с която разполагаме и сме решени с цената на всичко, подобен вид местни непълнолетни тарикати, да бъдат озаптявани заради видимия си садизъм. Топ Преса разполага със свидетелски, показания, как самият побойник парадира с този клип и го разпространява по Вайбър, за да му се „кефят“ какъв побойник е.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене