Сърдечна благодарност! Докторите и сестрите от първа линия на Неврокопската болница изразиха благодарността си към:

Уважаеми съграждани, жители на общините Гоце Делчев, Гърмен, Хаджидимово и Сатовча,

Днес, в последния ден от наситената с много трудности и предизвикателства 2020 година, ние, персоналът на Инфекциозно и Детско отделение, изразяваме своята благодарност и чистосърдечна признателност към всички наши дарители и благодетели, които не ни забравиха в трудните моменти и протегнаха ръка в борбата, пред която бяхме изправени ние като професионалисти и всички останали като цяло.

Вашата съпричастност и подкрепа е израз на човечност, доброта, идваща от самото сърце. Впечатлени сме от вашата организация и готовност да помагате. Благодарим ви от сърце за това, че бяхте близо до нас, за добрите чувства и съпричастността ви към нас и нашите пациенти!

Чрез Топ Преса ви пожелаваме да запазите своята вяра в доброто и да я предавате на всички около вас, за да се случват в живота ни реални чудеса!

Благодарим на:

Стоян Марков, Ангел Попов, фирма АПОЛО, Наталия Петрелийска, Стоил Караилиев, Анета Икономова, Андон Искренов, Росен Думанов, Георги Белянов, целия екин на ресторант-градина Орбел, народния представител Богдан Боцев, предприемача Красимир Шалев, Магдалена Пашова, д-р Мария Тонгова, Мария Яврийска и не на последно място – кметът на община Гоце Делчев – Владимир Москов и неговите колеги – кметовете на общините Гърмен, Хаджидимово и Сатовча.

Благодарим от сърце за безценната подкрепа на всички регионални и национални медии, които също непрестанно отразяваха посланията ни, апелите и съветите ни към широката общественост.

Благодарим ви за доверието! Желаем Новата 2021 година да е изпълнена с много щастие, здраве и ползотворност за всички ни!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене