Сандански грабна приза “Туристическа община 2020″

Община Сандански грабна приза в категория „Туристическа община“ на Годишните награди в туризма за тази година, съощиха от пресцентъра на туристическото министерство. По време на петото издание на конкурса ведомството отличи представители на бизнеса, общини и медии.

Тазгодишното издание на надпреварата се проведе по нови правила, които са съобразени с всички промени в работата на отрасъла, наложени от COVID-19. Конкурсът се организира в 11 категории – 4 професионални, 5 художествени и 1 специално предназначена за българските общини. Запази се само състезанието за голямата награда, която е в категория „Изборът на българите“. Тя бе определена сред всички туристически обекти, включени в „100-те национални“ и „50-те малко познати места“.

В тазгодишното издадение заявка за участие подадоха близо 50 кандидати за 10-те категории. Близо 33 хил. гласа бяха подадени по време на онлайн вота, който определи носителите на награди в надпреварата. Най-голям интерес се отчита към голямата награда, която е избрана от над 11 хил. потребители.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене