Местния печат

 печат

В. „Вяра“

Случаят „Благоевград” нажежи до червено национален пленум на столетницата: Социалистите в Пиринско на нож срещу парашутиста Вигенин, не го искат за водач на листата

С неадекватно предложение за водач на червената листа в Благоевград „Позитано” 20 взриви недоволството на социалистите в Пиринско. Посоченият в последния миг Кристиан Вигенин за кандидат-депутат  №1 беше посрещнат на нож  от червените в областта, последваха протестни декларации и заплахи за оставки. Скандалът се разрази на съботния пленум на социалистите в столицата, където бяха утвърдени водачите на листите в страната.

Масиран инфаркт уби 52-годишния управител на МБАЛ „Рокфелер” д-р Борис Киров, първият го прати в болница в началото на годината

Внезапно от масиран инфаркт почина на 52 години управителят на МБАЛ „Рокфелер” в Петрич д-р Борис Киров. Това е втори инфаркт на уважавания лекар през последните няколко месеца, който се оказал смъртоносен. В съботния ден сутринта му прилошало вкъщи и бил закаран в болница. Въпреки усилията на колегите му да го стабилизират, сърцето му не издържало и около 13 часа той издъхнал в техните ръце.

Мистериозно пламна пежото на известния благоевградски електротехник Паро

Лек автомобил „Пежо“, собственост на техника на бяла техника в Благоевград Аспарух, познат с прякора Паро, пламна през изминалата нощ в центъра на града на ул. „Тодор Александров”, където той живее. Напълно е изгоряла предната част на колата. Няколко за спряганите версии за пожара, не е изключена и версията за умишлен палеж въпреки твърденията на Паро, че най-вероятно става въпрос за повреда на инсталацията на автомобила.

Съдружникът на Братя Галеви – строителният предприемач Фьодор Фьодоров, изпусна нерви в съда

Основният играч в строителния бизнес, в изкупуването на скрап и гласове в предизборни кампании на Перник и Югозапада – Фьодор Фьодоров, бивш съдружник на Пламен Галев и Ангел Христов в “Инфра-сет-мениджмънт”, изтърва нервите си в разпит в съдебна зала и призна, че с Пламен Галев и Ангел Христов са заставили таксиметровия бос Пламен Миланов да им построи чисто нов бетонов възел в партньорство с главен инженер, без да му платят стотинка.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене