Десет фирми и обединения в надпревара за ремонт на 9 улици в Благоевград за близо 3 млн. лв.

Десет строителни фирми и обединения се включиха в надпревара за ремонт на ВиК мрежата на 9 улици в централната зона на Благоевград. Общо прогнозната стойност на строително-монтажните дейности е 2 995 832,62 лв. без ДДС, а времето за извършване на ремонтните дейности е половин година. Обект на поръчката са улици в района на Джамията, Орлин махала и около митрополията, с много стара и компрометирана ВиК мрежа, която на места дори липсва и при обилни дъждове мазетата на жилищните сгради се пълнят. Това са ул. „Борис Сарафов“, ул. „Неофит Рилски“, ул. „Васил Априлов“, ул. „Сергей Румянцев“, ул. „Петър Стоянов“, ул. „Сава Михайлов“, ул. „Алеко Константинов“, ул. „Патриарх Евтимий“ и ул. „Васил Априлов“, като на някои е заложен частичен ремонт, а на други – цялостен. Единствената фирма, която участва в конкурсите за всички 9 улици, е регистрираната в с. Бело поле „Грома холд“ ЕООД на Христо Савев с управител Виктор Велев. Освен нея в различните поръчки се включват благоевградските фирми „Растер юг“ ЕООД на Антон Муртов и Радослав Костов, „Пиринстройинженеринг“ ЕАД, представлявана от Стефан Стоев и Костадин Костов, „Браво-Строй“ ЕООД на Димитър Янков, пернишката фирма „Хидрострой“ ООД с управител Таня Каменова, кюстендилската „Булплан инвест“ ООД на съдружниците Антон Стоянов, Николай Йосифов и Димитър Делийски, симитлийската „Георесурс“ ЕООД с управител Марио Павлов.

В надпреварата участват и 3 обединения – ДЗЗД „Енерго Билд Ги 2020“ на благоевградското дружество „ВИП Трейд енд Билд” ЕООД на Николай Динков-Нинджата, софийската фирма „Галчев инженеринг” ЕООД на съпругата и сина на бизнесмена Николай Галчев – Марияна и Любомир, и „Енергоинвестинженеринг“ ЕООД, също с регистрация в София, с управител Цветан Видолов и собственик „Топлофикация – Враца“ ЕАД, ДЗЗД „ВИП Трейд-Ги Благоевград“ с участието на „ВИП Трейд енд Билд” ЕООД и „Галчев инженеринг” ЕООД и ДЗЗД „Ай Би Си-ИВ, обединяващо благоевградското дружество „Ай Би Си-Консулт“ ЕООД на Милена Ризова и столичното „Ивкомплект“ ЕООД на Иван Попов.

Ценовите предложения на участниците в обществената поръчка ще се отворят, след като комисията се произнесе по пълнотата на представената документация и дали тя отговаря на изискванията на възложителя.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене