ХОРОСКОП ЗА 1 ДЕКЕМВРИ

ОВЕН

Втор­ник е къс­мет­лий­ски ден, а всич­ко, от­нас­ящо се до де­ло­вия, со­циал­ния или до­маш­ния жи­вот, ще над­хвър­ли оча­ква­ния­та ви. Ус­пеш­ни фи­нан­со­ви опе­ра­ции и со­лид­ни пе­чал­би ще за­рад­ват някои от зна­ка, за дру­ги е важ­но про­веж­да­не­то на сре­щи. В про­фе­сия­та си днес ще трябва да се съоб­ра­зи­те с някои съ­ве­ти, има­те зат­руд­не­ния с ад­ми­нис­тра­ции. В биз­не­са са въз­мож­ни не­до­ра­зу­ме­ния с парт­ньо­ри.

ТЕЛЕЦ

По­зи­ции­те ви на ра­бот­но­то място се ук­реп­ват с все­ки из­ми­нал ден, ма­кар че някои са не­до­вол­ни от реа­ли­за­ция­та си. Има­те въз­мож­ност да пол­зва­те под­кре­па­та на прия­те­ли или близ­ки. Кон­так­ти­те ви се­га са сил­ни и ще до­ве­дат до но­ва реа­ли­за­ция или до­го­вор­ни от­но­ше­ния. В биз­не­са се стре­ме­те да ту­ши­ра­те всякак­ви не­раз­би­ра­телс­тва с парт­ньо­ри. Вслу­шай­те се в прия­тел­ски съ­вет, ще ви бъ­де от пол­за.

БЛИЗНАЦИ

Днес не би­ва да зас­та­ва­те на по­ра­жен­чес­ки по­зи­ции, по­ве­че ак­тив­ност от ва­ша стра­на няма да нав­ре­ди на по­бед­ни­те ви хо­до­ве. На­со­че­те се към об­щес­тве­ни­те кон­так­ти, кои­то се­га са мно­го бла­гоп­рия­тни, дей­ствай­те и във фи­нан­со­ва­та сфе­ра. Въз­мож­но е да пос­тиг­не­те пе­чал­би, но най-ве­роя­тно при­до­бив­ки­те ще дой­дат по-къс­но. В лю­бов­но от­но­ше­ние ще ви е от пол­за ва­жен съ­вет.

РАК

Ва­ши­те де­ла се раз­ви­ват бла­гоп­рия­тно във все по-об­шир­на те­ри­то­рия. Някои от вас не се чувс­тват дос­та­тъч­но ком­фор­тно, за да се зае­мат с уп­рав­ле­ние­то им, но то­ва не е фа­тал­но се­га. Пос­лед­вай­те съ­ве­ти­те на се­мей­ния парт­ньор, прия­тел или биз­нес парт­ньор. Ще пос­тиг­не­те по­ве­че ус­пех, ако ви под­кре­пи влия­те­лен чо­век, мо­же да се от­крият но­ви въз­мож­нос­ти за бъ­де­ща реа­ли­за­ция.

ЛЪВ

Мо­же­те чу­дес­но да се справ­яте са­мос­тоя­тел­но със за­дъл­же­ния­та си и ка­то из­пъл­ни­те­ли, и ка­то ръ­ко­во­ди­те­ли, но днес не пре­неб­рег­вай­те съ­ве­ти­те на око­лни­те. Не пре­го­варяй­те и не пъ­ту­вай­те през то­зи ден. При об­щес­тве­ни кон­так­ти някой ще се въз­пол­зва от бла­го­раз­по­ло­же­ние­то ви, с кое­то ще ви нав­ре­ди. Мно­зи­на раз­би­рат пог­реш­но ду­ми­те и дей­ствия­та на лю­бов­ния парт­ньор, вслу­шай­те се по-вни­ма­тел­но.

ДЕВА

Вът­реш­на­та ви дис­хар­мо­ния във втор­ник пре­чи да за­бе­ле­жи­те ста­бил­но­то по­зи­тив­но раз­ви­тие на де­ла­та си. Прия­тел­ски съ­вет ще по­дей­ства бла­гот­вор­но вър­ху из­лиш­но изо­стре­на­та ви чувс­тви­тел­ност. Някои от зна­ка се при­тесн­яват от съ­деб­но де­ло, шан­сът и пра­во­то са на ва­ша стра­на – ще го спе­че­ли­те. В края на сед­ми­ца­та е си­гур­но, че ще се ос­во­бо­ди­те от всич­ки­те си при­тес­не­ния.

ВЕЗНИ

Днес про­фе­сио­нал­ният ви ус­пех е си­гу­рен, мо­же­те да се пол­зва­те и от под­кре­па­та на ше­фо­ве или влия­тел­ни хо­ра. Ог­ра­ни­че­ни са фи­нан­со­ви­те въз­мож­нос­ти на по­ве­че­то от зна­ка и дей­ствия­та по па­рич­ни въп­ро­си. За­то­ва пък мно­зи­на ще имат бла­гоп­рия­тни кон­так­ти и въз­мож­нос­ти за реа­ли­зи­ра­не на до­го­во­ри или тър­гов­ски спо­год­би. Вслу­шай­те се в съ­ве­ти, от­пра­ве­ни ви от член на се­мей­ство­то.

СКОРПИОН

Са­мо­та­та вла­дее мно­зи­на от Скор­пион днес, но то­ва е най-пло­дот­вор­на­та ат­мос­фе­ра за ва­ша­та из­ява. Поч­ти всич­ки ще се из­явят в про­фе­сия­та си, някои дей­стват уме­ло за при­до­би­ва­не на пе­чал­би чрез до­го­во­ри и спо­ра­зу­ме­ния за съв­мес­тна ра­бо­та. Има­те за­си­лен шанс, но то­ва не ви да­ва пра­во да пре­неб­рег­ва­те съ­ве­ти­те на близ­ки хо­ра. За някои дей­нос­ти не е ло­шо да прие­ме­те до­ри по­мощ­та им.

СТРЕЛЕЦ

Няма­те оп­рав­да­ние, ако из­пус­не­те то­зи ден. За­бе­ле­жи­тел­на ще е из­ява­та ви по де­ло­ви и лич­ни въп­ро­си. Ни­що не мо­же да спре прог­ре­сив­ния ви нап­ре­дък. Ред­но е да наб­лег­не­те на биз­нес­кон­так­ти­те, при кои­то има­те шанс за ус­пех. По­ве­че вни­ма­ние се на­ла­га във фи­нан­со­ва­та сфе­ра, тук ще ви трябват съ­ве­ти­те на спе­циа­лист. Из­бягвай­те сре­щи с прия­те­ли, има опа­снос­т от неп­ред­ви­ден кон­фликт.

КОЗИРОГ

Днес сте твър­де са­мо­на­дея­ни, кое­то не е във ваш ин­те­рес. Ще пре­неб­рег­не­те по­ле­зен съ­вет от прия­тел и то­ва ще про­ва­ли ра­бот­ния ден. По­ло­жи­тел­ни ще са фи­нан­со­ви­те де­ла на зна­ка, най-доб­ра реа­ли­за­ция мо­гат да оча­кват биз­нес­ме­ни­те. Доб­ри въз­мож­нос­ти за мно­зи­на ще пре­дос­та­ви пъ­ту­ва­не. При сключ­ва­не на до­го­во­ри не от­стъп­вай­те от по­зи­ции­те си, ка­то се стре­ми­те да го пра­ви­те дип­ло­ма­тич­но.

ВОДОЛЕЙ

Де­ло­ви­те ус­пе­хи във втор­ник ще бъ­дат въз­прие­ти от мно­зи­на ка­то по­вод за щас­тие. Има­те пра­во, за­що­то из­ява­та ви ка­то про­фе­сио­на­лис­ти не е ог­ра­ни­че­на са­мо в рам­ки­те на деня. То­ва е на­ча­ло на бла­гоп­рия­тен пе­риод, някои още днес ще под­пи­шат до­го­во­ри, нес­вър­за­ни с биз­нес. За биз­нес­ме­ни­те се оче­рта­ват парт­ньор­ски кон­флик­ти, опи­тай­те се да ги от­стра­ни­те.

РИБИ

Ри­би­те са щас­тли­ви от раз­воя на про­фе­сио­нал­ни­те и лич­ни­те си де­ла. В пе­риод на въз­ход сте, не се спи­рай­те при осъ­щест­вява­не­то на как­ва­то и да би­ло цел. Ог­ром­ни въз­мож­нос­ти има­те при об­щес­тве­ни кон­так­ти, ще ви се пре­дос­тавят шан­со­ве за но­ва ра­бо­та, не се ко­ле­бай­те да прие­ме­те. Не по-слаб е и фи­нан­со­вият ви къс­мет, ще ви до­не­се зна­чи­тел­ни при­до­бив­ки. От прия­тел ще по­лу­чи­те це­нен съ­вет.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене