Вие, нашите гости, сте най-големият ни стимул да продължаваме да се развиваме и да работим в посока популяризиране на прекрасния Неврокопски регион, споделят от там

Кoмплекс Uva Nestum беше отличен като най-добрия 5-звезден спа хотел до 100 стаи в България

Кoмплекс Uva Nestum Wine & SPA беше отличен като най-добрия 5-звезден спа хотел до 100 стаи в България според индекса TOP 100 Best Hotels. Целта на индекса е да бъдат отличени хотелите, постигнали и запазили през годината най-високо ниво на обслужване и удовлетвореност на гостите си чрез анализ на споделени оценки от гости с реални нощувки в над 200 международни платформи и ОТА. Благодарение на партньорството с международния лидер в управление на онлайн репутация TrustYou, този индекс е единственият базиран на отзиви от гости, а не от професионално жури. От комплекс Uva Nestum благодарят на всички свои гости за високата оценка, за споделените препоръки и съвети, и за многото подарени усмивки!

Вие, нашите гости, сте най-големият ни стимул да продължаваме да се развиваме и да работим в посока популяризиране на прекрасния Неврокопски регион, споделят от там.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене