Търси се! Изчезна Жоро Лалето!

Един от най – атрактивните бездомници на град Гоце Делчев изчезна безследно. Това съобщиха специално за информационна агенция www.toppresa.com, хора които са се грижели за него дълго време. Жоро Лалето беше познат на целия град и региона, беше атрактивен човек, много млади хора го ползваха за забавление и шоу защото той знаеше доста закачливи и пикантни песни и стихотворения. Правеше го за няйко дребен лев но от сърце, да радва хората. Имаше психични проблеми, не беше аграсивен и много добронамерен към обществото.

Последните години Жоро Лалето живял в порутена барака в района на хотел – ресторант „Барото“ но от известно време насам изчезнал без да има никаква следа от него. Хора с добри сърца които ежедневно му оставяли храна и топли дрехи, уверяват Топ Преса че са го търсили навсакъде, в това число и в болницата но никой не го е виждал. Потърсена е и за садействие неговата сестра, която заявила че няма представа къде се намира той. „Притеснени сме че последно време, той нямаше хубав вид. Беше доста пожълтял и отпаднал, отслабнал искахме да го закараме на лекар но нямаше платени осигуровки, а и той не искаше да чуе.“, споделя пред Топ Преса човек който с години му е помагал.

„Обръщаме се към медия с надеждата някой ако го е видял случайно да се свърже с вас и да ни подаде сигнал. Молим се да не се е случило най – лошото.“ споделят още хората които ни известниха за проблема. Публикуваме единственият клип с който разполагаме за Жоро Лалето, Молим наистина някой ако го разпознае да се обади на редакционните ни телефони или да ни пише на имейла или в социалните мрежи. Молими  полицията да се самосезира!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене