Най-красивата полицайка от Благоевград – Радостина Захариева, пред Топ Преса: Мечтаех да браня реда още от дете, народните танци са най-голямото ми хоби

LicaOtIugozapada

Radostina
Радостина Захариева е родена в град Благоевград. Завършва средното си образование в Математическа гимназия „Акад. С.П Корольов” с профил математика с английски език. Продължава обучението си в Академия на Министерството на вътрешните работи, град София със специалност „ Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред”.

Radostina-3
Радостина, представи се на нашите читатели.
Аз съм едно обикновено момиче, израснала в най-красивият град в България – Благоевград. Аз обичам да се забавлявам, да спортувам,танцувам и да съм в компанията на своите приятели. Следвам мечтите си до край, доста силна и борбена личност съм. Знам какво искам от живота и смело се боря, за да го постигна. Аз съм едно момиче, което се мъчи да успее в живота, да постигне целите които е поставило пред себе си, да се бори и да отстоява идеалите си.

Кое те накара да избереш полицейската професия?
– Реализирах една своя детска мечта, влизайки в Академия на Министерството на вътрешните работи. От дете се възхищавах на хората, които с чест бранят законността и бдят за реда в нашата страна.

В семейството ти има ли служители на реда?
– Не. Нито родителите ми, нито близки роднини. Първоначално родителите ми бяха шокирани от идеята ми да стана полицай, но когато видяха, че това е моето желание, те бяха плътно до мен и ме подкрепяха. Непрекъснато ми даваха кураж и ми вдъхваха сили да продължа напред.

Radostina-2

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене