Тежко двойно убийство в Сандански… Майка уби двете си деца!!!

Тежко криминално престъпление е извършено в Сандански. За убийство потвърдиха от ОДМВР – Благоевград.

По неофициална информация, майка е посегнала на децата си – на 3 и 5 години. Телата са открити в дома на семейството, което живее в центъра на курортния град.

Отново по неофициална информация причината за извършеното тежко криминално деяние е скандал с бащата на децата.

„Знаехме, че с мъжа й Георги Трайков който е горски служител не живееха добре и се разделиха, но не са разведени. Днес е станал шумен скандал между двамата и след като той е напуснал дома им, е последвала печалната за децата случка. Кристина работи нещо по временната заетост. Досега не е показвала симптоми за психическа депресия, не сме чули да е лекувана. Гледаше си нормално малките деца. Други подробности не знаем. Ужасени сме, какво я е довело до това престъпление“, коментира съседка. Майката е арестувана и се разпитва, издирва се бащата.

В момента криминалисти са на мястото на инцидента и работят по случая. Издирва се майката, тя не е задържана. В ареста са нейни роднини.

Има започнато досъдебно производство за убийство. Касае се за двойно убийство на дете на 5 години и дете на 3 години, братче и сестриче. Извършват се активни действия по разследването. Имаме насоки за извършителя на престъплението.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене