23 годишен от Гоце Делчев управлявал „Джип Гранд Чароки“ с рекордните 2,15 промила алкохол, получи условна присъда и глоба от 100 лева

Състав на Районен съд Гоце Делчев , прояви „милост“ към мъртво пиян 23 годишен водач от Гоце Делчев който бил спипан зад волана на собственият си „Джип Гранд Чароки“ с рекордната концентрация на алкохол в кръвта от 2.15 промила.

Пред съдът обвиняемият Л. Г. Т. се  е признал за виновен за извършеното престъпление  след като сключил и  споразумение с прокуратурата.

Така за извършеното престъпление по чл.343Б, ал.1 от НК и на основание чл.55, ал.1, т.1 и ал.2 от НК съдът наложи на 23 годишния  гоцеделчевски джигин наказание „ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА” за срок от 3  месеца, изпълнението на което на основание чл. 66, ал.1 от НК се отлага за срок от 3 години от влизане в сила на споразумението, както и кумулативно предвиденото наказание „Глоба“ в размер на 100.00 лв. На обвиняемият Л. Г. Т. на основание чл.343г от НК е наложено и наказание „Лишаване от право да управлява МПС”, за срок от 5 месеца както и да плати разтоските по делото в размер на 80 лева.

 На 26.06.2019г., около 06.15 часа по пътя от село Ново Ляски в посока Гоце Делчев , полицейски служили от РУ Гоце Делчев са стопирали за проверка  автомобил марка и модел „Джип Гранд Чероки“ собственост на 23 годишния Л. Г. Т. които след направеният му тест  за алкохол, с техническо средство „Дрегер“ уставили че младият джигит е седнал зад волана с рекордната концентрация на алкохол в кръвта си от 2,15 на хиляда.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене