Вълна от признателност и благодарност към лекари, сестри и санитари от МБАЛ – Разлог

Лекари в разложката болница получиха, и ще продължават да получават, благодарност и признателност от свои пациенти, които са спасили от лапите на COVID вируса.

Публикуваме само част от тях, споделени във фейсбук.

За грижите и човечността:

Айше Сирачка:

Докторе, Благодаря!

Д-р Крънчева ,

Д-р Каназирев, Д-р Пашалийска, Д-р Дунгьова, всички сестри и санитарки .

За всеотдайността Ви, за грижите, за човещината! Бъдете здрави и много щастливи, честити и благословени! Признателност за цял живот!

За нечовешките усилия:

Вили Чилева:

Не отричах съществуването на COVID- 19, но пък и не вярвах, че наистина така бързо се развива и води до толкова тежки ситуации. Децата може да са носители на заразата, но за всичко сме виновни ние възрастните. Правилата са дадени за спазване, но ние ги заобикаляме като се мислим за недосегаеми и, че това на нас няма да се случи. Е, случи се! Благодаря на лекарите, сестрите, санитарите от Вътрешно отделение при МБАЛ – гр. Разлог. В момента полагат нечовешки усилия за спасяването на всеки един живот. Вярвам в българските медици! Повярвайте и вие! Желая на всички болни да се излекуват, а на тези, които все още не вярват ги призовавам да отидат в най-близката болница като доброволци в помощ на лекари, сестри и санитари и да спрат с компроматите, че това се лекува като счупен крак, аналгин и по пижама вкъщи. Бъдете здрави и се пазете! /razloginfo.eu/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене