Добра новина! След реакция на Топ Преса Ротари клуб в града отегли кампанията си от ХалпКарма! Парите са налични! Апаратурата е взета!

Всички дарители на МБАЛ „Иван Скендеров“ през скандално известната платформа Хелп Карма могат да бъдат спокойни. Сумата събрана от платформата е изтеглена а с нея е закупен апарат полезен за нуждите на пациентите на МБАЛ „Иван Скендеров“- Гоце Делчев. 

Както Топ Преса предположи, комисионната която Хелп Карма е прибрала от дарителите е около 9 процента или близо 300 евро. Парите били възтановени от членовете на Ротари клуб – Гоце Делчев, така че нито един лев от дарените пари за лебебното заведение не е загубен. В това ни увери в телефонно обаждане член на Ротари клуб – Гоце Делчев на когото имаме доверие.

Всичко е добре, когао свършва добре. За нас важното е, че всеки един лев от дарените за болницата отива за каузата и няма да има ощетяване.  Скандалън тръгна от фейсбук страницата на нашия колега Веселин Стаменов, който изрази недоволството си че кампания организирана в позорната фондация Хелп Карма събира пари за неврокопската болница. За щастие кампанията е преустановена и за напред ще се ползват други сметки и форми, прозрачни и чисти за събиране на дарения, увериха ни от Ротари клуб – Гоце Делчев. От другите съорганизатори на кампанията НПО „Хроника срещу Рака“, сктранно защо запазиха гузно мълчание. Оставяме всичко на съвестта им. Дано да е чиста!

ЕТО ВСИЧКО ПО ТЕМАТА:

Топ Преса моментално настоява Ротари клуб – Гоце Делчев да оттеглят кампанията си от ХелпКарма! Не бъдете част от резила!

 

Веселин Стаменов: От дарените през ХелпКарма пари за болницата в Гоце Делчев около 260 евро отиват за апартамента на Слави от Бяла Слатина?

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене