Учители от СУ„Св.Св.Кирил и Методий“, Сатовча, удостоени с международни сертификати за участие в онлайн семинар „Глобални цели за устойчивo развитие, организиран от Швеция, удостоени с международни сертификати за участие в онлайн семинар „Глобални цели за устойчиво развитие, организиран от Швеция

 

Г-жа Райка Славчева – старши учител по френски език и г-жа Маруся Лозанова – старши учител по английски език, са удостоени с Международни сертификати за участие в Международен онлайн семинар на тема „Глобални цели за устойчиво развитие“, организиран от Националното звено за координация, Швеция.

Целта на семинара бе да даде възможност на участниците да се запознаят с Глобалните цели за устойчиво развитие и да създадат  еTwinning проекти на същата тема.

В предварителната подготовка, г-жа Славчева и г-жа Лозанова се запознаха  детайлно с програмата на семинара, целите на обучението и институцията, която провежда обучението, представиха се в платформата Twinspace и намериха партньори по проект „The Global Goals“.

Те участваха в различни иновативни сесии на семинара, групови дейности и дискусии, свързани с темата. Запознаха се с колеги, които имат готовност за създаване на еTwinning проекти, получиха качествени материали, които са необходими за обучението по френски  и английски език.

Участниците в семинара изказват благодарности на Центъра за развитие на човешките ресурси, София и Националното звено за координация, Швеция.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене