Отлично представяне на малките шахматисти от Първо ОУ Св. Св. „ Кирил и Методий“в Гоце Делчев и на двата турнира проведени през почивните дни

На 24 и 25.10.2020 г. в Гоцеделчевски регион  се проведоха два турнира по шахмат, в които  сериозно участие заисаха ученици от Първо ОУ Св. Св. „Кирил и Методий“ в Гоце Делчев . Това бяха  Даниел Ламбин от 5“б“клас, Найден Кескинев от 5“а“ клас, Евгени и Йоана Ярчеви от 5“в“ клас които се  представиха отлично и донесоха поредната слава  за Първо основно училище „Св. Св. Кирил и Методий“.

На турнира в събота, който се проведе в комплекс  „Боже име“, Даниел Ламбин спечели грамота за отлично представяне и ваучер на стойност 40 лв. от книжарници „Фонтана“, а Йоана Ярчева получи грамота и ваучер от 30лв. от книжарници „Фонтана“.

На открития международен турнир по шахмат, който се проведе вчера в зала „Арена Неврокоп“, в групата за деца от 10 до 13 години, учениците от Първо ОУ  се класираха на призовите места , а именно, Даниел Ламбин – зае първото място, със златен медал и награда от 40 лв. Найден Кескинев грабна среброто, а на трето място се класираха Евгени и Йоана Ярчеви, съответно с бронзови медали.

Ръководителят на шахматистите от Първо ОУ ,Илия Динев получи горещи поздравления от организаторите за отличното представяне на учениците.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене