Истински хандбален празник в „Неврокоп Арена“ през двата дни на уикенда

Това наистина е така, след като в новопостроената зала в събота и неделя ще гостуват първите два отбора в класирането на „А“ група 

Двата двубоя стартират по едно и също време – 14.00. Точно в същия час местният „Пирин“ излиза срещу втория в подреждането на елита „Чардафон“ (Габрово), който идва с амбициите да завърши подобаващо есенния дял от първенството. 24 часа по-късно – в неделя, ще бъде двубоят срещу многократния шампион на България и настоящ лидер „Локомотив“(Варна). Сгъстената програма се налага, след като мачът срещу отбора от морската ни столица бе отложен от септември, както бе по първоначална програма.

И в двете срещи неврокопчани за определяни като аутсайдери, но тимът на домакините е решен да опровергае скептиците и да се изкачи по-напред в класирането. Феновете на тима пък се надяват техните любимци да им доставят голяма радост с евентуален успех срещу „Чардафон“ или „Локомотив“(Варна). Билетите за срещите ще струват по 2 лв., както бе и в предишния кръг срещу „Локомотив“(Горна Оряховица).

За този мач тимът има някои кадрови проблеми, както обявиха от ръководството, за тях обаче Топ Преса ще изясни в по-голяма конкретика.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене