Connect with us

Скандали

Ще затварят баничарници в Гоце Делчев? Вижте кога и защо?

Published

on

Заместник кметът Валери Сарандев днес подписа заповед за строго спазване на противоепидемичните мерки в община Гоце Делчев, с която се нарежда:

1. Обекти, които произвеждат и търгуват на място със собствена продукция (баничарници, обекти за закуски, пици, дюнери, сладкарски изделия и други), да извършват дейността си при строго спазване на противоепидемичните мерки и санитарно-хигиенните изисквания, както и:

– извършване на редовна дезинфекция и почистване, включително и около търговските обекти;

– задължително е ползването на предпазни средства (защитни маски за лице или предпазен шлем) от продавачи и клиенти;

– спазването на дистанция между клиентите най-малко 1,5;

– недопускане консумацията на закуски, пици, дюнери, сладкарски изделия и други пред и около търговските обекти;

– продавачите да осигурят предпазване на стоките от вторично замърсяване при предлагането им;

– поставяне на информационни табели за спазване на физическа дистанция и носене на защитни маски за лице или шлемове.

ІІ. При установено нарушение на противоепидемичните мерки търговските обекти ще бъдат незабавно затваряни.

ІІІ. Срокът и обхватът на мерките може да бъде променян в зависимост от развитието на епидемичната ситуация в страната.

Скандали

Скандал! Убиха кучето в двора на наврокопски бизнесмен и бивш депутат! Непознат стреля там където играят децата му!

Published

on

“Един много голям приятел и член на нашето семейство, Рънарчо! Вчера някакво подобие на “човек” го е застрелял с ловно оръжие и то в нашият двор, там където се разхождат и играят децата ни, няма такава НАГЛОСТ. Преди три години децата ни го намериха на улицата и го осинових ме, беше страхотно кученце, благодаря и на доктор Желязков за това че два дни се борехме с него да го спасим, но уви не успяхме!”

Автор на този текст е бившият народен представител от ПП ГЕРБ настоящ бизнесмен и предприемач Георги Андонов, чийто пост в социалните мрежи направи скова от ужас град Гоце Делчев. Посред бял ден садист с ловна пушка стреля в двора на Андонов с цел да убие кучето му. Топ Преса настоява моментално компетентните иниституции да се самосезират, защото видимо психопат с пушка се разхожда из град Гоце Делчев.

Continue Reading

Скандали

Нов сигнал срещу директора на училището във Вълкосел! Дайте му пандемия на Даутев! Да се води на работа и да си работи в магазина!

Published

on

Средно общообразователно училище в община Сатовча е изправено пред фалит. Това сподели специално за информационна агенция www.toppresa.com , настоящият директор на СОУ „Христо Ботев“ – Вълкосел, бившият преподавател Красимир Даутев преди малко повече от месец. Медията ни прави проучване за материалното състояние на учебните заведения в областта и се оказва че школото е най – зле финансово заради откровена некадърна политика.

Сега обаче група жители на село Вълкосел се свързаха с Топ Преса и държаха да направят “продължение на скандала”. Оказа се че “високоморалния” директор, който се пише радетел на “правдата”, си е “построил комунизма” и накарал кризата около пандемията от Ковид – 19 да работи в негова полза.

“Може да проверите и двете села знаят истината. Директорът на СОУ „Христо Ботев“ – Вълкосел Красимир Даутев е управител на хранителен магазин в родното си село Боголин. По време на карантината а и не само той е повече там отколкото в училището. В работно време, господин Даутев осбужва криенти, реди стока, прави отчети и ревизии в магазина си, а надника като директор си му върви. Същият този не спира да обяснява “колко опасен е вируса” и агитира хората да се прибират на село, той щял да им носи стока и желани покупки от града. При така стеклите се обстоятелства ежедневно директорът Даутев е търговец и куриер отколкото административен управител на учебно заведение. Както ни е известно независимо, че децата минават онлайн, управата на едно училище трябва да е на линия и да работи всеки ден в школото. Да следи изпълнява ли се учебният процес онлайн, да контролира разходи, да потдържа базата, да сформира заплати … Нужен е ежедневен труд. Но за Даутов този труд го вършат неговите заместници и колеги в училището, а той си е на родното Боголин в магазина. Това номрално ли е? “Сигнализират ни родители на деца, загрижени за качеството на учебния процес в СОУ „Христо Ботев“ – Вълкосел и отвратени от работата и поведението на неговия пишман директор. 

Редактор на Топ Преса се свърза с Даутев, който по темата каза следното: ” Не ви влиза в работа къде и как и кого  си го мушкам. Вие за мен не сте никаква преса“. Без коментар! Сигналът е внесен в РИО -Благоевград и министерството на образованието.

Припомняме че проверката по сигнал за злоуптреби в училището инициирана от Топ Преса още не е приключила. Чакаме резултатите.

Continue Reading
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2020
ПВСЧПСН
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

ПОПУЛЯРНИ


Office Lizenz Kaufen Windows 10 pro lizenz kaufen Office 2019 Lizenz Office 365 lizenz kaufen Windows 10 Home lizenz kaufen Office 2016 lizenz kaufen office lisans satın al office 2019 satın al