Започва осмото издание на Sandanski Open II

 

Семейната тенис и СПА верига Уикенд тур организира за осма поредна година Sandanski Open II. Надпреварата ще продължи от 16 до 18 октомври, като в петък ще се проведат официалните тренировки. В събота са мачовете в групите от турнира на сингъл мъже и жени, а в неделя са елиминациите на сингъл и турнирите на двойки мъже и смесени двойки.

Кметът на Община Сандански – Атанас Стоянов ще открие състезанието в събота. Точно в 9:00 часа той ще удари първа топка на кортовете към Интерхотел „Сандански“ и ще поздрави състезатели и гости, дошли от всички краища на България. Любителският тенис турнир се провежда в града за осма година и популяризира региона като туристическа дестинация в цялата страна. Затова от община Сандански обръщаме специално внимание на състезанието и  подкрепяме участниците.

В събота вечерта тенисистите и техните близки са поканени на официална вечеря със специална фолклорна програма и участието на диджей. Община Сандански ще осигури на всички от Sandanski Open II ваучери за посещение на Епископската базилика.

Организаторите от Уикенд тур са се погрижили за изненади и по време на надпреварата.

Награждаването на победителите в Sandanski Open II ще бъде в неделя в 17:00 часа, а участниците  ще получат награди от домакините – ваучери за почивка в Интерхотел Сандански.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене