Бербатов в „Шоуто на Слави“: Ще напиша книга!

Слави Трифонов и Бербатов

Кадър: bTV

„Сър Алекс Фъргюсън ми каза: „Няма да играеш, днес така реших. Няма да започнеш, отпадаш от групата“. И това е. Удари ме като с нож, и до там се приключи“. Това заяви бившият голмайстор на „Манчестър Юнайтед“ и настоящ на френския „Монако“ Димитър Бербатов в „Шоуто на Слави“ по bTV, спомняйки си за решението на мениджъра на „червените дяволи“ да не го включи в групата за финала в Шампионската лига срещу „Барселона“ на „Уембли“ през 2011 година.

Благоевградчанинът беше в предаването, където тази вечер е церемонията по връчването на ежегодните награди на фондация „Димитър Бербатов“. Той коментира и номинираните деца, който се борят за наградите: „Децата са силни в доста различни неща – математика, цигулка, пиано, не само моя спорт. Има деца които са успели повече от колкото някои възрастни“.

Водещият Слави Трифонов обясни на Бербатов, че е спрял да гледа мачове на „Юнайтед“ след решението на шотландеца, а нападателят му сподели: „Не само ти си му се дразнил“.

„Не знам дали да ви благодаря или да не ви благодаря“, отговори нападателят, след като Слави му каза, че той и екипът му не са спирали да споменават майката на Съра.

„Не искам да се връщам назад във времето. Опитвам се колкото ме е боляло, да бъда по-силният от двамата. И смятам, че бях по-силният мъж. Не съм казвал каквото и да е било, защото ще го кажа в книгата, като я напиша. Ще е много интересно четиво за хората“, обяви за намеренията си Бербатов.

www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене