Днес Ваклиново тъжи и се прощава завинаги с Илими Караиминов, зловещо убит в Стара Загора

Млад мъж от Ваклиново намерен пребит и мачкан с кола в Стара Загора, от сака в който имало 30 000 лева и друг багаж няма и следа, днес Ваклиново тъжи и се прощава завинаги с  Илими Караиминов

Сатовчанското село Ваклиново днес е потънало в траур и ужас от голямата трагедия случила се преди дни, в следствие на която днес селото се прощава завинаги с един добър и скромен младеж, който е бил жестоко убит и ограбен от все още неизвестни извършители.

Младият мъж е на 36 години и е работил от няколко години в София.

Странното в заплетеният случай който службите са започнали да разплитат е, че преди два дни той е намерен убит в Стара Загора. Направената аутопсия на тялото доказва че 36 годишния Илими Караиминов първо е бил бит жестоко след това е бил газен с автомобил до пълното му умъртвяване. Запознати от селото коментират, че същият ден той носел сак с багаж и около 30 000 лева в него, пари скътани от работата му в София. Имал е намерение да се прибира  във Ваклиново при семейството си през почивните дни. Какво обаче се е случило с младежа и защо е открит мъртъв в Стара Загора при положение че е работел и постоянно е живеел в София, предстои да стане ясно след приключването на предприетите следствени действия и разпити на полицията и прокуратурата. Сака с багажа и парите, които е носел със себе си 36 годишния Илими Караиминов от Ваклиново не са намерени от разследващите.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене