ДВАМА ПРИЯТЕЛИ НА ТОП ПРЕСА ВЪВ VIP Brother 2017

ЩЕ ВИ ПРИПОМНИМ ЗА АЛЕКС И ДАНИ С ИНТЕРВЮТА НАПРАВЕНИ СПЕЦИАЛНО ЗА ТОП ПРЕСА И РУБРИКАТА НА МЕТОДИ БАЙРАКТАРКИ „ЛИЦА ОТ ЮГОЗАПАДА“

Даниел Златков: Харесвам лова повече от футбола

Срещаме се с Даниел Златков , ден след като красивата му съпруга Агнес го дари с момиченце, което носи името Адриана

Zlatkov_1
Здравей приятелю, как се чувстваш след раждането на дъщеричката си?
– Здравей, чувствам се прекрасно след раждането на второто ми дете. Нямах търпение да дойде деня в които ще се появи на бял свят. Защото веднага след раждането трябваше да замина на подготвителен лагер с отбора ми и щеше да бъде жалко ако го бях пропуснал, защото със сигурност не е по-важен от раждането на дъщеря ми. Радвам се, че всичко мина нормално и успях да присъствам на изписването им от родилното.

Синът ти Марио как приема новия член на семейството?
– Синът ми приема с голямо вълнение новия член на семейството ни. Той иска да участва във всички дейности свързани с малката… Иска да я къпе, храни, облича, и да бъде най-дейният във всичко свързано с отглеждането й. На него също му се обръща нужното внимание и мисля, че всичко в къщи е спокойно, макар и моето отсъствие сега.

Zlatkovi-2

Иска ми се да те върна в детските години, за да ни разкажеш що за ученик беше?
– Имам доста спомени от детските си години… В училище бях пълен отличник, без нито една петица дори. Бях изцяло отдаден на ученето. Макар и да не ми беше любимото занимание.

Кога се появи любовта към футбола?
– Почнах с училищните турнири и един ден се записах да тренирам в школата на Пирин. След няколко успешни футболни ученически турнира и след това добро израстване в юношеския футбол преминах, през всички възрастови групи на националния отбор. Така се стигна и до подписването на първият ми професионален договор. Като станах на 18 години, тогава станах напълно самостоятелен.

От къде дойде това: “БГ Роналдо”?
– “БГ Роналдо” дойде, след като от младежкия национален отбор ме бяха извикали за една тренировка с мъжкия. На тази тренировка имаше и много журналисти. Те бяха обърнали сериозно внимание на това и от тогава тръгна всичко с “Роналдо”. Тогава ме обвиниха, че правя всичко възможно, за да приличам на него, но това не е така. А и вече ми е все едно, кой какво казва или кой какво мисли… Това е моето ежедневие последните шест години.

Имаш много фенки, Агнес не те ли ревнува?
– Ха-ха-ха… Не знам защо всички си мислят, че имам много фенки и че те не ме оставят на мира. Това не е така и всичко си протича нормално в това отношение. От няколко години имам семейство и явно фенките са на ясно с това и не ме закачат толкова. Не мисля, че няколко снимки или автографи биха били повод за ревност.

Zlatkovi

Виждам, че имаш доста татуировки, между които лика на Света Богородица и Исус Христос… Предполагам, че не е просто заради това, че е модерно футболистите да са с много татуировки?
– Тази тима неми се коментира много… Започнах да се татуирам още по времето когато не бях футболист. Силно се засягам, когато някой почне да коментира нещо от което няма никаква представа. Всички икони не съм ги направил, за да ги показвам. Така както правят някои хора умишлено. Не бива и някой да си позволява да ме критикува, защото има кой да го направи…

Сподели ми, че като малък си харесвал много моята песен “Айс Айс Бейби”, която тази година става на 20 години… Сега каква музика харесваш?
– Аз винаги съм харесвал почти всякаква музика… черно, чалга и народни песни най- вече… Няма нещо, което да е добро и да не ми харесва. Бих казал, че сръбско и гръцко слушам най-малко. А твоята песен “Айс Айс Бейби” наистина е останала в съзнанието ми от малък, бях ти голям фен. Тази песен звучеше навсякъде, въртяха я по всички кабелни телевизии… Тогава дори не съм си и представял, че някой ден ще се познаваме и че ще бъдем приятели.

“Айс Айс Бейби”

Снимал си се в клипа на Азис – „Миконос“, как реши да се снимаш в чалга клип?
– Миналото лято се снимах в клипа на Азис, да… Както доста пъти съм споменавал с него сме приятели от няколко години. Бяхме говорили за нещо подобно още преди доста време, и за мен беше удоволствие да го направя. Азис е изключителен и е много добър човек…

Имаш и друга страст, ловът. Ходиш на лов с кмета на Гоце Делчев Владимир Москов и други известни бизнесмени от региона. Разкажи ни нещо повече за това?
– Да, ловът бих казал, че е най-голямата ми страст… харесвам го повече от футбола. Ходя на лов от много малък, още от времето когато не можех да държа пушката. Баща ми е човека, който ме е научил на всичко. Един ден от седмицата ходя при него задължително, а на другия ден при моите приятели от Гоце Делчев. По точно при Веселин Камбуров. Бих искал да допълня, че ловът не е такъв-какъвто изглежда в очите на хората. Ловците държат най-много за животните и ги обичат повече от всички други хора, а острела им е съгласуван спрямо законите, което помага за редуциране на популацията.

Какво ще пожелаеш на читателите на Топ Преса?
– На читателите на Топ Преса, пожелавам да бъдат живи и здрави най-вече. Да правят повече добрини, защото това неизменно ще им се върне и на тях.

Богданска проговори! Александра Богданска избра Топ Преса за първото си интервю след скандала в който я забърка Даниел Петканов – Лудия репортер на Милен Цветков

Александра Богданска: Не съжалявам за нищо!

Откровена до болка, красавицата даде ексклузивно интервю в което сподели: “ Когато се обърна назад и погледна живота си отстрани, виждам, че всичко се е случило точно така, както съм искала.“

Днес благоевградчанката Александра Богданска е на корицата на списание „PRIMA“. Едно от най-известните списания във Париж / Франция. Изключително съм щастлив и горд, че Алекс е моя приятелка и винаги съм се радвал на нейните успехи, за това направо и звънкам, да се чуем и да разкаже какво се случва с нея в момента.

Здравей, Алекс, медиите в Благоевград направиха няколко новини от снимките ти във Facebook, аз пък реших да ти звънна, за да разкажеш какво се случва с теб?
– Здравей Методи, приятно ми е, че те чувам. Ти винаги си добронамерен и позитивно настроен!

Какво правиш в Alchemist Residence Von Goldenburg?
– Относно последната ми фотосесия за Von Goldenburg. Искам да кажа, че все още много се вълнувам и ме държи адреналина, защото сбъднах още една от мечтите си – да снимам фотосесия с коне. Те са любимите ми животни и още от много малка се възхищавам на силата и грацията, която излъчват едновременно.

Как успя да останеш толкова земен и добър човек?
– Винаги поставям човека, с когото общувам наравно с мен. Грешно е да подценяваш или надценяваш опонентите си, независимо дали става въпрос за Мел Гибсън, Джанлука Ваки или Методи Байрактарски! Когато си естествен, няма как хората да не те оценят, дори и да не притежаваш брилянтен ум или завидно чувство за хумор…

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене